Логотип Страхової компанії ARX (АРКС)

ТДВ «СК«Мотор-Гарант» засноване в м Запоріжжі 5 вересня 2000 року.  Активно впроваджуються інноваційні страхові продукти, удосконалюється рівень роботи з клієнтами і освоюється ринок як Запорізькій області, так і України в цілому
 

У 1994 році почала свою історію страхова компанія Веско, в 2000 — Український Страховий Альянс. Компанії створили цивілізований страховий бізнес в Україні. У 2007 році французька група AXA придбала обидві компанії, оцінивши їх європейський рівень і потенціал. Так з'явився новий ринковий гравець — AXA Страхування. Компанія вже 25 років працює на ринку України, 11 з яких під брендом АХА.

 

В 2019 прийшов новий інвестор — канадський страховий холдинг Fairfax Financial Holdings, який присутній в 40 країнах світу. Fairfax — потужний міжнародний страховий і перестраховий холдинг, який продовжує нарощувати свою присутність в найбільш потенційно привабливих країнах. У складі Fairfax свою наступну сторінку бізнес-біографії страхова компанія відкриває з новою назвою — ARX.

 

Компанія ARX здійснює діяльність зі страхування будь-якого виду або типу, яка підлягає ліцензуванню згідно з чинним законодавством України.

 


 

Контактна інформація: 

 

Юридична назва:   

ПрАТ "СТРАХОВА КОМПАНІЯ "АРКС"

ЕДРПОУ:

20474912

Головний офіс:         

м. Київ, вул. Іллінська, 8

Контакт-центр:

0 800 30 27 23

E-mail:

info@arx.com.ua

Дата заснування:

2003 р.

Країна капіталу:

Канада

 


Дата актуалізації даних: 27.12.2021

 

 

 

 

 

Дізнатись вартість онлайн: 
 Автоцивілка
 Туристична страховка
 КАСКО
 Зелена карта