Корисні статті

img
Водій у Польщі без чинного Поліса страхування - який штраф? Які штрафи у Польщі за відсутність автостраховки? Як купити Поліс для виїзду на авто за кордон та як перевірити Поліс Зелена карта?
img
Підвищення вартості Поліса Зелена карта! З 22.12.2023 МТСБУ(Моторно-транспортне страхове Бюро України) збільшує страхові тарифи на міжнародний Поліс автомобільного страхування "Зелена Карта"
img
ЗНИЖЕННЯ ЦІНИ НА ЗЕЛЕНУ КАРТУ ВІД 29.09.2023 Вартість Поліса міжнародного автомобільного страхування зменшується
img
ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ВИЇЗДУ ЗА КОРДОН НА АВТО Які потрібні документи для виїзду за кордон України на автомобілі? Які автомобілі взагалі можуть виїжджати за межі країни?
img
ЗЕЛЕНА КАРТА. В ЯКИХ КРАЇНАХ ДІЄ ТА ЯКІ ВИПЛАТИ ПРИ ДТП Перелік країн в яких діє Зелена карта та які максимальні суми виплат при страховому випадку за кордоном.
img
ЗМІНИ ВІД 02.09.2022 В ОФОРМЛЕНІ ЗЕЛЕНОЇ КАРТИ З 02.09.2022 МТСБУ змінило порядок оформлення електронної Зеленої Карти, тепер:
img
Під час виїзду за кордон на авто знову потрібна “Зелена Карта” Усім громадянам України, які виїжджають за кордон автомобілем, знову необхідно мати при собі Поліс міжнародного страхування “Зелена Карта”...
img
Дії при ДТП за кордоном Рекомендованими діями страхувальника при настанні ДТП за кордоном є:....
img
Зелена карта Збираючись у поїздку автомобілем за кордон необхідно оформити Поліс страхування на авто - "Зелена карта"(Green Card)...
img
Плануєте автоподорож за кордон? Перевірте, які документи потрібно мати з собою!
img
Як користуватися туристичним страховим полісом за кордоном Якщо під час відпочинку все ж таки трапилася неприємна ситуація, насамперед необхідно повідомити про це службу підтримки Assistance ...
img
Як вибрати туристичну страховку Всі ми сподіваємося, що туристична страховка нам ніколи не стане в нагоді. Але якщо за кордоном раптово виникає надзвичайна ситуація, наявність страхового поліса може позбавити Вас головного болю.
img
Розмитнення автомобіля в ДІЯ Верховна Рада України прийняла законопроект про розмитнення авто через застосунок Дія. Як все це буде працювати?
img
Нові серії номерних знаків для автомобілів в Україні Кабмін України дозволив виготовляти автономери приватним підприємствам. Введуть нові серії номерів. Як все буде відбуватись?
img
Підвищення штрафу за непропуск автомобіля зі спецсигналом На скільки суворо планують карати водіїв за те, що перешкоджають руху транспортним засобам зі спецсигналом?
img
Продажі нових авто в Україні Скільки та які автомобілі купували українці у лютому 2024 року? Що сьогодні є популярним...
img
11 законних підстав для зупинки вашого авто Поліцією Які є законні підстави у Поліції зупинити автомобіль. Обов'язки Поліції при зупинці автомобіля та які є права у водія коли його зупила Поліція
img
Внесено зміни до ПДР - зміни до дорожніх знаків КМУ вніс зміни до Правил Дорожнього Руху. А саме змінилися деякі дорожні знаки
img
Додатковий податок на авто у 2024 році - “Податок на розкіш” За які автомобілі потрібно буде сплатити додатковий податок ("Податок на розкіш") у 2024 році. Повний перелік автомобілів які підлягають оподаткуванню.
img
Що робити, якщо в мороз автівка не заводиться? Корисні поради для автомобілістів про те, що можна зробити, щоб автомобіль легко завівся в мороз
img
Секретні “фішки” в авто які не знають більшість автовласників Декілька достатньо поширених корисних опцій в автомобілях про які Ви могли не знати. Але ці опції можуть дуже суттєво полегшити життя автомобіліста
img
Що повинно бути в кожному автомобілі про всяк випадок? Щоб мати можливість достатньо легко вийти з надзвичайної ситуації в дорозі, Поліція та автоексперти рекомендують завжди мати в автомобілі низку обов’язкових речей.
img
Підготовка авто до зими Коли потрібно готуватися автомобілістам до зими? Корисні поради водіям та необхідні дії, які потрібно зробити до наступу холодів.
img
Які зміни чекають на водіїв у 2024 році Впровадження додаткових обстежень водіїв, старшим за 65 років, повернення на дороги України автомобілів-фантомів, можливість впровадження обов’язкового техогляду транспортних засобів.
img
Чим відрізняється Поліс ОСЦПВ/Автоцивілка від КАСКО Автострахування КАСКО та Автострахування ОСЦПВ/Автоцивілка. Які відмінності цих видів страхування? Від чого захищають дані Поліси страхування?
img
ЗАХИСТ АВТО ВІД ВОЄННИХ РИЗИКІВ - РАКЕТ, ДРОНІВ, СНАРЯДІВ ТОЩО Сьогодні, напевно немає автовласника в Україні, який би не замислювався б про те, а що станеться з його автомобілем, якщо раптом автомобіль опиниться в зоні ураження ворожої ракети, “шахедів” або просто потрапляння уламків. Рішення знайдено.
img
ПЕРЕВАГИ СТРАХУВАННЯ КАСКО В СТРАХОВОМУ СЕРВІСІ OCA-GO Що таке КАСКО? Які ризики покриває? Які переваги оформлення надійного захисту для Вашого авто?
img
ЯК ЗАХИСТИТИ СВІЙ АВТОМОБІЛЬ НАВІТЬ ПІД ЧАС ВІЙНИ З 24 лютого 2022 року, кожен українець відчув на собі, що на жаль немає в Україні на сто відсотків безпечного місця.
img
КАСКО – це? Страховий Поліс КАСКО - це повне страхування Вашого автомобіля від усіх можливих ризиків, а саме: ...
img
Зробити дублікати Автономерів - держ.номер на Автомобіль Як замовити автономер на свій автомобіль через сервіс OCA-GO.UA?
img
Розігруємо 3000 грн. на пальне серед підписників Розіграш сертифікатів номіналом по 1000 грн. на покупку пального на АЗС ОККО. Розігарш серед підписників страхового сервісу OCA-GO.UA
img
КУПУЙ СТРАХОВКУ НА OCA-GO.UA ТА СПЛАЧУЙ ЧАСТИНАМИ Крута фішка на сайті! З'явилась можливість сплачувати за страховку частинами. Під 0% до 4-х платежів.
img
Поліс Зелена карта. Ціна -10% - Кешбек Оформити Поліс Зелена карта та отримати Кешбек на власну банківську картку дуже просто! Страховка для виїзду на авто за кордон. Заощаджуй 10%!
img
ЗЕЛЕНА КАРТКА З ЕКОНОМІЄЮ 20% з 01.03.2023 по 15.03.2023 Повертаємо Кешбеком на Вашу картку 20% від вартості будь-якого полісу Зелена картка.
img
ЗЕЛЕНА КАРТА З КЕШБЕКОМ НА КАРТКУ Купуй Зелену карту карту онлайн та отримуй до 20% Кешбеку на власну картку.
img
Загальні виплати по ОСЦПВ за 2023 рік Про те які загальні виплати по договорам страхування ОСЦПВ в Україні за 2023 рік. На скільки зросла середня виплата постраждалим у ДТП
img
Ціна на Автоцивілку у 2024 році Яка буде ціна поліса Автоцивілка (ОСЦПВ) у 2024 році. Як порахувати вартість та обрати найоптимальніший варіант для себе та за рахунок чого можна заощадити.
img
Світлофор в МТСБУ - оцінка роботи Страхових компаній На що варто звернути увагу при виборі Автоцивілки на своє авто? Оцінка роботи Страхових - світлофор МТСБУ
img
СК “Альфа Страхування” та “Прем’єр Альянс” покинули ринок Дві Страхові компанії “Альфа Страхування” та “Прем’єр Альянс” покинули ринок автострахування. Як діяти тепер Клієнтам?
img
Який штраф за відсутність Автоцивілки у 2024 році? З 2005 року й по сьогоднішній день в Україні діє Закон “Про обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів”. Даний Закон забороняє експлуатувати автомобіль без чинного страхового Поліса Автоцивілка.
img
TOP 20 Страхових компаній по ОСЦПВ/Автоцивілка Рейтинг Страхових компаній України за загальними страховими преміями та відшкодуванням по Договорам ОСЦПВ/Автоцивілка.
img
Виплати Страхових компаній по ОСЦПВ/Автоцивілка за 2023 рік Статистика страхових відшкодувань Страховими компаніями за Полісами ОСЦПВ/Автоцивілка у 2023 році
img
Хто має пільги при оформленні поліса ОСЦПВ/Автоцивілка Хто має пільги при оформленні страхового Поліса ОСЦПВ/Автоцивілка та хто взагалі звільняється від обов'язку оформляти такий Поліс
img
НЕ ВИСТАЧИЛО КОШТІВ ВІД СТРАХОВОЇ КОМПАНІЇ. ЩО РОБИТИ? Чому страхового відшкодування може не вистачити на відновлювальний ремонт пошкодженого автомобіля? Про це все і не тільки розглянули в статті докладніше...
img
ЄВРОПРОТОКОЛ. ЩО ЦЕ І КОЛИ НИМ МОЖНА СКОРИСТАТИСЬ? В Україні вже з 2011 року впроваджений Європротокол, але і досі більшість автовласників не розуміють коли можна ним скористатись та як його заповнювати.
img
Поліс АВТОЦИВІЛКА зі ЗНИЖКОЮ -20% на Сайті OCA-GO.UA Ви ще не оформлювали АВТОЦИВІЛКУ на нашому Сайті? Раді повідомити, що ми додали ще більше ЗНИЖОК на страхові поліси АВТОЦИВІЛКА (ОСЦПВ). Допомога при ДТП.
img
Законопроєкт № 8300. Що чекає на автовласників? У січні 2023 року Верховна Рада підтримала в першому читанні за основу законопроєкт № 8300 «Про ОСЦПВ». Тож що зміниться  для автовласників з впровадженням законопроєкту?