З 24 лютого 2022 року, кожен українець відчув на собі, що на жаль немає в Україні на сто відсотків безпечного місця. Кожного дня ми чуємо новини про удари ракетами, снарядами або безпілотниками. В результаті чого страждають люди, втрачають домівки і ушкоджуються автомобілі які опинилися у зоні удару. 

 

Насамперед автомобіль може пошкодитися і не тільки в результаті бойових дій, але і як завжди і у мирний час є наступні ризики: 

 

  • Дорожньо-транспортна пригода з іншими учасниками дорожнього руху або іншими предметами інфраструктури та інше, 
  •  Протиправні дії третіх осіб (пошкодження транспортного засобу в результаті крадіжки, пограбування або просто пошкодження поверхні кузова).
  •  Стихійні лиха (ураган, град, злива...). 
  •  Інші випадки (падіння дерева, падіння карниза будинку, балконів та інших предметів, напад тварин, пожежа, вибух...).
  •  Викрадення (незаконне заволодіння транспортним засобом).

 

Пожежники тушать палаючий автомобіль.

 

Не всі автовласники знають про такий фінансовий інструмент захисту автомобіля, як програма страхування КАСКО. А ті хто знає - вже давно користується цією можливістю і це дозволяє їм вночі спати спокійніше. Бо, якщо щось трапиться з автомобілем, всі фінансові витрати по відновленню або сплати повної вартості автомобіля візьме на себе Страхова компанія. 

 

Поліс КАСКО це єдиний на сьогодні інструмент, який дозволяє захистити себе від фінансових витрат при пошкодженні або втраті свого дорогоцінного “залізного коня”. 

 

Багато українців виїхали за кордон на своєму авто, де довелося зустрітись з незнайомою місцевістю, дорожньою розміткою і навіть новими дорожніми знаками. Начебто країна нова, а ризики залишились ті ж самі - ДТП, хтось подряпав авто чи почалась сильна злива і впала гілка…А ремонт свого авто в рази дорожчий чим вдома.

 

До нас почали звертатись наші постійні Клієнти з проханням зробити Поліс КАСКО знаходячись за кордоном, у зв'язку з чим ми спільно з нашими постійними партнерами Страховими компаніями: ARX, TAC, UNIQA, які є лідерами у Страхуванні КАСКО, розробили можливість дистанційного оформлення Договору страхування. 

 

Поліс КАСКО неможливо оформити самостійно в електронному вигляді, як це робиться Автоцивілка або Зелена Карта. Тому що цей Договір страхування не є шаблонним як обов'язкові види страхування. Програма КАСКО, умови та вартість Поліса підбираються індивідуально для кожного автовласника і його автомобіля. На момент оформлення, автомобіль і автовласник може знаходитись в Україні або навіть за кордоном в інших країнах. 

 

В страховому сервісі “OCA-GO” є всі можливості для дистанційного оформлення Поліса КАСКО. 

 

Для того, щоб розрахувати вартість і оформити Договір страхування, потрібно звернутись до нашої служби підтримки за номером тел. +380800337971 або +380999152541(Viber, Whatsapp, Telegram)

 


21.10.2022  Ваш @oca_go_

 

 

 

 

Будьте в курсі останніх новин - підписуйтесь на нас в Telegram та Viber:

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Дізнатись вартість страхування онлайн: 

 

► АВТОЦИВІЛКА

 ЗЕЛЕНА КАРТА

КАСКО

ТУРИСТИЧНА СТРАХОВКА