У сучасному світі, маючи власний автомобіль, дуже зручно і комфортно вирушить у подорож на своєму транспортному засобі. А на сьогоднішній день з усією ситуацією з Коронавірусом та пандемією, звичайно ж безпечніше пересуватися у своєму авто. Але не знаючи повноцінно правил дорожнього руху в чужій країні, розміток, карти та місцевості є величезний ризик потрапити в дорожньо-транспортну пригоду. Складно собі навіть уявити подібну, дуже небажану ситуацію, коли під час подорожі відбувається пригода, при якій виникає необхідність у зайвих, незапланованих фінансових витратах і турботах.

 

      Щоб мінімізувати фінансові втрати та забезпечити гарантоване, цивілізоване відшкодування збитків, було створено такий фінансовий інструмент як страховий Поліс “Зелена карта”.

 

Палець людини вказує на мапі світу місто для подорожі. Мапа світу, дорого, зелене авто

 

      Зелена карта (Green Card) – це обов'язковий вид страхування, працює так само як і наш внутрішній Поліс ОСЦПВ/Автоцивілка лише міжнародний. Ця страховка знадобиться у більш ніж 40 країнах Європи та ближнього зарубіжжя, які перебувають у цій міжнародній системі.

 

      У випадку, якщо Ви на території іншої країни станете винним у ДТП, то всі витрати на відшкодування постраждалій стороні покриє Поліс "Зелена карта".

 

Ваш @oca_go_

 


 

Дізнатись вартість онлайн: 

Автоцивілка

► Туристична страховка

► КАСКО

► Зелена карта