Усім громадянам України, які виїжджають за кордон автомобілем, знову необхідно мати при собі Поліс міжнародного страхування відповідальності власників транспортних засобів “Зелена Карта”. Введені ще на початку війни послаблення вже не дійсні.

 

НБУ (Національний банк України) отримав від іноземних партнерів інформацію, що вже з травня цього року під час в'їзду до Польщі у водіїв перевіряють наявність Полісу “Зелена Карта”. Очевидно, ця практика поширюватиметься і на пунктах пропуску з іншими країнами.

 

Прикордонний пункт пропуску з табличкою -

 

За останні два місяці українські страхові компанії разом із МТСБУ (Моторно-транспортним бюро України) спростили можливість придбання Полісу “Зелена Карта”. На сьогоднішній день цей Поліс можна оформити та отримати дистанційно в електронному вигляді. Кожен автовласник може звернутися до страховика або замовити на сайті оформлення Зеленої Карти та отримати страховку у PDF форматі на електронну пошту або будь-який інший месенджер. Автовласник зможе цей поліс роздрукувати на папір або просто зберегти на мобільний телефон і за необхідності пред'явити його в електронному вигляді з телефону.

 

✅ Країни міжнародної системи “Зелена Карта” визнають українські електронні поліси

 

Сьогодні, оформити Поліс Зелена карта з мінімальним терміном від 15 днів до 1 місяця можна зі знижкою 50% в українських страховиків. Ця можливість діятиме до 10.05.2022. Вартість полісу залежить від типу транспортного засобу, країни перебування та терміну дії страхового поліса. Ціни на поліс Міжнародного страхування "Зелена Карта" визначені МТСБУ та є однаковими для всіх страхових компаній.

 


05.05.2022  Ваш @oca_go_

 

Дізнатись вартість онлайн: 

Автоцивілка

► Туристична страховка

► КАСКО

 Зелена карта