2024-01-10 01:27


 

Рука водія з телефоном в салоні автомобіля

 

 – Дитячий замок

 

– Поєднання кондиціонера з бардачком

 

– Як визначити розташування горловини паливного бака

 

– Вимкнення подушок безпеки

 

– Захований ключ всередині брелока

 

– Регулювання протисонячного козирка

 

 

 

Хочемо розповісти про декілька достатньо поширених корисних опцій в автомобілях про які Ви могли не знати. Але ці опції можуть дуже суттєво полегшити життя автомобіліста.

 

 Дитячий замок

Розміщення дитячого замка в автомобілі

 

Ця “фішка” - це чорний перемикач на торці задніх дверей в автомобілі. Даний перемикач дозволяє вимкнути ручки відкривання дверей зсередини салону. Дуже зручна опція-запобіжник коли на задньому сидінні діти, які можуть гратися і раптом відкривши двері випасти з салону авто.

 

✅ Поєднання кондиціонера з бардачком

Відкритий бардачок авто з бутилями води

 

Подивіться у свій бардачок. Можливо знайдете в ньому заглушку яку можна зняти й в бардачок почне потрапляти холодне повітря від кондиціонера. Таким чином можна використовувати бардачок як холодильник. Багато виробників робили таку “фішку” на свої автомобілі.

 

✅ Як визначити розташування горловини паливного бака

Датчик показу об'єму палива в автомобілі

 

Про цю “фішку” не здогадувались багато автовласників. У всіх автомобілів на дошці приладів є значок палива в баку. Поруч з ним є стрілка, ліворуч або праворуч. Так ось, якщо стрілка ліворуч, то і заправляти ваш автомобіль потрібно ліворуч, а якщо стрілка праворуч від значка, то і горловина паливного бака буде праворуч.

 

✅ Вимкнення подушок безпеки

Вимикач подушок безпеки в автомобілі

 

Ще одна корисна “фішка” для безпеки дітей в автомобілі - вимикач подушки безпеки переднього пасажира. Можна використовувати коли треба закріпити дитяче крісло на передньому пасажирському сидінні. Зазвичай такий перемикач розташований збоку торпедо або у бардачку салону.

Приєднатись до Телеграм-каналу OCA-GO.UA, блакитний фон

 

✅ Захований ключ всередині брелока

Напевно вже дуже рідко можна зустріти зараз автомобіль без електронного центрального замка. Але, якщо сіла батарейка, то для цього є фізичний ключ яких у сучасних автомобілів захований у брелоку.

 

✅ Регулювання протисонячного козирка

Козирьок проти сонця в автомобілі

 

У всіх сучасних автомобілів протисонячний козирок можна не тільки опускати та підіймати, а ще і відводити в сторону для захисту від сонця збоку. Ніколи не знаєш з якої сторони може опинитися сонце при заході та сході.

 

 

ВСІ СТАТТІ

 


 

 

  Автор: редакція OCA-GO.UA

 

 

 


 

Перейти на сторінку оформлення Автоцивілки з економією 20%. Жовте авто на синьому фоні.

 

Перейти на сторінку оформлення Поліса Зелена карта, кешбек до 10%. Щаслива дівчина на зеленому фоні