2023-09-09 23:40


 

Згорілий автомобіль на фоні будинку та уламків від будівлі.

 

Сьогодні, напевно немає автовласника в Україні, який би не замислювався б про те, а що станеться з його автомобілем, якщо раптом автомобіль опиниться в зоні ураження ворожої ракети, “шахедів” або просто потрапляння уламків. Навіть, якщо в автомобіль потрапляє уламок, то він як правило пронизує весь автомобіль наскрізь. Такий ремонт дуже дорогий або автомобіль не підлягає ремонту. Що робити потім з постраждалим автомобілем? Як та від кого отримати відшкодування на відновлення або заміну свого автомобіля?

 

Ми раді повідомити, що в Україні вже є фінансовий інструмент, завдяки якому можна відшкодувати всі завдані збитки за такими воєнними ризиками. 

 

Страховий сервіс OCA-GO пропонує оформлення Страхового полісу від воєнних ризиків. Спільно з постійним Партнером - Страховою компанією ARX яка входить до міжнародного канадського фінансового холдингу FairFax, розроблено такий новий страховий продукт, якого ще не було на ринку страхування в Україні. Вартість Поліса всього 2% від вартості автомобіля. Але автомобіль страхується на всю його вартість. Це дуже крута можливість бути спокійним за свій автомобіль та не хвилюватись про фінансові збитки які можуть статися при вищевказаних подіях.

 

Які умови страхування?

  • «Збитки внаслідок воєнних ризиків» – втрата (загибель) або пошкодження ТЗ(Транспортного засобу) виключно в результаті прямого та/або опосередкованого впливу ракет, безпілотних літальних апаратів будь-яких типів та/або їх уламків, літальних боєприпасів, засобів протиповітряної оборони, засобів протиракетної оборони;
  • Страхова сума - вартість автомобіля;
  • На страхування беруться автомобілі 2009 - 2023 років випуску;
  • 2000 грн. - на евакуацію автомобіля з місця події;
  • Франшиза - 10% від страхової суми;
  • Вартість Поліса - 2% від Страхової суми(вартості авто);
  • Термін дії Поліса - 12 місяців(1 рік);
  • Поліс оформлюється дистанційно.

 

За детальнішою інформацією звертайтесь, будь ласка, до нашого контакт-центру за номером тел. 0800 33 79 71 або в чат Viber/Telegram +38 099 915 25 41

 

 


 

 

ВСІ СТАТТІ

 


Автор: Редакція OCA-GO

 

Будьте в курсі останніх новин - підписуйтесь на нас в Telegram та Viber:

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Дізнатись вартість страхування онлайн: 

► АВТОЦИВІЛКА

 ЗЕЛЕНА КАРТА

КАСКО

ТУРИСТИЧНА СТРАХОВКА