2024-07-09 16:49


 

Фото авто під жовтим зонтиком

 

 

На жаль більшість українців має обмежені знання про таку важливу сферу життя як страхування. А також, більшість користується послугами страхування лише купуючи обов’язкові види страхового поліса. 

 

Одним з головних пріоритетів роботи Страхового сервісу OCA-GO.UA - є підвищення культури страхування в Україні та підвищити знання українців в цьому важливому фінансовому інструменті.

 

Хочемо звернути Вашу увагу на те, що Національний Банк України анонсував, що за підтримки Проєкту USAID "Інвестиції для стійкості бізнесу", з 03 липня 2024 року, проводить Всеукраїнську інформаційну кампанію із захисту прав споживачів страхових послуг "Знай свої права: страхування".

 

Ключовим завданням цього проєкту є -  захист прав страхувальників та поліпшення знань споживачів про страхові послуги. Українці зможуть отримати роз’яснення на наступні питання:

  • як обрати страхову компанію;
  • на що звертати увагу під час укладення договору страхування;
  • де шукати і як отримати вичерпну інформацію про страхові продукти;
  • як діяти, коли трапився страховий випадок, щоб уникнути проблем зі страховими виплатами від страховика;
  • що таке франшиза у страхуванні та чому варто звертати увагу на її наявність і розмір, зазначені в договорі;
  • як діяти під час зіткнення з нав’язуванням договору страхування чи порушенням прав споживача.

 

На сьогодні Національний Банк України є регулятором страхового ринку в Україні та основним його пріоритетом є оновлення законодавства України у сфері страхування. Тому, додатково можна буде отримати роз’яснення стосовно нововведень.  А саме, про новий Закон України “Про страхування” та новий Закон України “Про обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів”. 

 

Кампанія “Знай свої права: страхування” триватиме до кінця вересня 2024 року у всіх регіонах України. Онлайн-майданчиком для її проведення стане освітній сайт Національного банку з фінансової грамотності “Гаразд”. Один із розділів сайту присвячений страхуванню та страховим послугам.

 

 

Підписатись на Телеграм-канал OCA-GO.UA з логотипом Telegram

 

 

ВСІ СТАТТІ

 

 


 

 

логотип OCA-GO.UA 

   Автор: OCA-GO.UA

 

 

 

 

Перейти на сторінку оформлення Автоцивілки з економією 20%. Жовте авто на синьому фоні.

 

Перейти на сторінку оформлення Поліса Зелена карта, кешбек до 10%. Щаслива дівчина на зеленому фоні