2024-07-03 00:17


 

Чоловік з проекцією електронного документа

 

 

З кожним роком кількість оформлення страхового поліса ОСЦПВ (Автоцивілка) тільки зростає. Це і не дивно, тому що, оформлення електронного поліса значно зручніше та вигідніше для автовласників, страхових агентів та страхових компаній. 

 

За статистичними даними МТСБУ, у період січень-травень 2024 року 74,4% полісів Автоцивілки було оформлено онлайн. А у 2023 році цей показник був 65,8% від усіх договорів страхування ОСЦПВ. 

 

Всього 2,9 млн. полісів Автоцивілки було оформлено від початку 2024 року, а понад 2,2 млн. з них були оформлені в електронному вигляді.

 

Більшість Страхових компаній в Україні укладає 90% всіх договорів в електронному форматі.

 

Сьогодні купити Поліс онлайн стало дуже просто та зручно. Достатньо зайти на сайт сервісу онлайн страхування, розрахувати вартість за параметрами, вибрати із запропонованих варіантів та сплатити банківською карткою. Після чого страховий Поліс автоматично реєструється в базі МТСБУ та надсилається Клієнту у PDF форматі на електронну пошту або у месенджер. Також може бути доступний в особистому кабінеті.

 

З початком 2025 року, вступає в дію новий Закон України “Про обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів” №3720-IX яким передбачається до 2026 року поступова відмова від паперових бланків полісів ОСЦПВ. 

 

Також і міжнародний Поліс автомобільного страхування “Зелена карта”, починаючи з 01.01.2025 року буде прийматись в електронному вигляді (PDF-файл на електронному носії) всіма країнами - членами цієї міжнародної системи. Це було затверджено новою Директивою, яка була прийнята і цьому році.

 

Купити Поліс Автоцивілка на сайті Страхового сервісу OCA-GO.UA дуже просто, надійно та швидко!

 

 

Підписатись на Телеграм-канал OCA-GO.UA з логотипом Telegram

 

 

ВСІ СТАТТІ

 


 

логотип OCA-GO.UA

   

   Автор: OCA-GO.UA

 

 

 

Перейти на сторінку оформлення Автоцивілки з економією 20%. Жовте авто на синьому фоні.