2024-10-02 20:32


 

 

 

Гарна новина для тих українців, які сьогодні знаходяться за кордоном і збираються оформити внутрішній Поліс страхування ОСЦПВ в країні перебування. Для отримання знижки на страховий поліс в Європейських країнах, потрібно надати довідку про безаварійний стаж керування автомобілем.

 

МТСБУ запровадило новий сервіс для зручного та швидкого отримання довідки про страхову історію.

 

Відповідно до Закону України «Про обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів», який набуде чинності з 1 січня 2025 року, власники транспортних засобів можуть безкоштовно отримувати від МТСБУ інформацію з Єдиної централізованої бази даних про свою страхову історію та про дорожньо-транспортні пригоди за участю їхніх автомобілів за останні сім років.

 

У зв’язку з цим, МТСБУ вже запустило автоматизований сервіс, що дозволяє миттєво отримувати інформаційні довідки (підписані електронним цифровим підписом).

 

Оскільки ці довідки містять інформацію з обмеженим доступом, для ідентифікації особи, що запитує дані, потрібно пройти авторизацію за допомогою електронного цифрового підпису (включаючи Дія.підпис).

 

Довідка засвідчена кваліфікованим електронним підписом (КЕП), самостійно завантажується у форматі PDF та видається безкоштовно.

 

Оформити вищевказану довідку можна за посиланням

 

 

Підписатись на Телеграм-канал OCA-GO.UA з логотипом Telegram

 

 

ВСІ СТАТТІ

 



   

 

   логотип OCA-GO.UA

     Автор: OCA-GO.UA